Meteen naar de content

Aanleveringswijze foliedruk

Foliedruk

Deze techniek is op basis van folies die speciaal voor textieltoepassingen zijn ontwikkeld. Het ontwerp wordt met een computergestuurde snijplotter uit textielfolie gesneden. Deze dunne folie wordt met een hoge temperatuur en onder hoge druk op het textiel gesmolten waardoor een mooie en duurzame bedrukking ontstaat.

Hoe aan te leveren

De folie ligt op het textiel en heeft een zachte, flexibele structuur. Voor foliedruk is er heel veel keuze in kleuren, glitter- en fluorfolies, maar deze is niet geschikt om heel kleine details weer te geven. Deze techniek is geschikt voor zowel tekst als een logo. Voor ons bruikbare bestanden zijn EPS, PDF of Ai curve of vectoren-bestand. Bent u niet in het bezit van een bruikbaar bestand? Dan kunnen wij dit voor u maken.

Waar aan te leveren

Graag ontvangen we de te verwerken bestanden via mail (info@itfits.nl) of USB-stick. Voor bestanden groter dan 10MB ga je naar: wetransfer.com. Geef het bestand de naam van de organisatie of het evenement, dan kunnen wij het bestand probleemloos terugvinden.

Nog twijfels? Neem dan contact met ons op!