Meteen naar de content

Aanleveringswijze zeefdruk

Zeefdruk is een directe druktechniek, waarbij de inkt door een gedeeltelijk open en gedeeltelijk ondoordringbaar gaas wordt gedrukt op het te bedrukken object. De benodigde druk wordt geleverd door een kunststof strip die over het gaas wordt bewogen. Zeefdruk wordt gebruikt om vlakke artikelen te bedrukken zoals textiel.

Hoe aan te leveren

Voor zeefdruk dienen bestanden zo veel mogelijk als een curve of vectoren-bestand te worden aangeleverd. Zo wordt de scherpte van het drukwerk optimaal gewaarborgd. Lettertypes dienen te zijn omgezet naar curve of vectoren (of het lettertype toevoegen). Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG, TIF, PSD of PNG (minimaal 150 dpi op ware grootte). Gebruik Pantone kleuren of geef de te gebruiken pms-kleurnummers aan. Indien u geen pms-kleur heeft, kunnen wij dit voor u adviseren.

Waar aan te leveren

Graag ontvangen we de te verwerken bestanden via mail (info@itfits.nl) of USB-stick. Voor bestanden groter dan 10MB ga je naar: wetransfer.com. Geef het bestand de naam van de organisatie of het evenement, dan kunnen wij het bestand probleemloos terugvinden.

Nog twijfels? Neem dan direct contact met ons op!